Werkwijze

Bij Hemi Woonadvies geloven we dat het creëren van een perfecte woonruimte begint met persoonlijke aandacht. Daarom bieden wij een adviesdienst die volledig is afgestemd op uw behoeften en voorkeuren.

Stap 1: Een afspraak op maat

Onze specialisten komen graag bij u langs op afspraak, uitgerust met een uitgebreide selectie stalen. Dit stelt u in staat om de texturen, kleuren en stoffen in uw eigen ruimte te ervaren en zo de perfecte match te vinden.

Stap 2: Begeleiding naar de perfecte keuze

Met onze expertise en toewijding begeleiden we u in het maken van een weloverwogen keuze die aansluit bij uw persoonlijke smaak en de eisen van uw ruimte. Of het nu gaat om raamdecoratie, vloerbedekking, of andere producten uit onze collectie – uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Stap 3: Nauwkeurig inmeten en bestellen

Zodra de keuze gemaakt is, zorgen wij voor een nauwkeurige inmeting van de benodigde materialen. Hierdoor kunnen we maatwerk garanderen. Vervolgens bestellen we de producten, zodat u verzekerd bent van een perfect passend resultaat.

Stap 4: Deskundige montage

Zodra uw bestelling binnen is, plannen we een tweede afspraak in. Onze vakmensen komen bij u langs om alles vakkundig te monteren. We streven naar een resultaat dat niet alleen mooi oogt, maar ook perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Een Persoonlijke aanpak

Onze adviesdienst is meer dan alleen het kiezen van producten; het is een ervaring die gericht is op u, onze gewaardeerde klant. We streven ernaar om een woonomgeving te creëren die volledig bij u past en waar u zich comfortabel en gelukkig voelt. Met Hemi Woonadvies bent u verzekerd van advies op maat en een resultaat waar u trots op kunt zijn.