PVC Vloeren

Bij Hemi Woonadvies bieden wij een uitgebreide collectie PVC vloeren die uitblinken in duurzaamheid en esthetiek. Ontdek de veelzijdigheid en tijdloze schoonheid van deze vloerbedekking die geschikt is voor allerlei ruimtes.

Wat zijn PVC vloeren?
PVC vloeren zijn gemaakt van duurzame kunststof materialen die bekend staan om hun robuustheid en eenvoud in onderhoud. Ze zijn vervaardigd om jarenlang mee te gaan en zijn een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.
Eigenschappen van PVC vloeren
Duurzaamheid: PVC vloeren zijn bestand tegen slijtage, vocht en krassen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor drukbezochte ruimtes.

Eenvoudig onderhoud: Met minimale inspanning behouden PVC vloeren hun oorspronkelijke glans en kwaliteit.

Warmte en geluidsisolatie: PVC vloeren bieden uitstekende thermische en akoestische isolatie, wat bijdraagt aan een comfortabele leefomgeving.

Geschikt voor vloerverwarming: Deze vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en een energiezuinigere woning.

Uitstraling van PVC vloeren
PVC vloeren bieden een scala aan ontwerpmogelijkheden. Ze kunnen de uitstraling hebben van hout, steen of een ander natuurlijk materiaal. Deze vloeren voegen warmte en karakter toe aan uw interieur, terwijl ze toch de duurzaamheid en onderhoudsgemak van kunststof behouden.
Visgraat en rechte stroken
Bij Hemi Woonadvies bieden wij PVC vloeren in zowel visgraat- als rechte strokenpatronen. Deze patronen geven een unieke en stijlvolle uitstraling aan uw vloer, waardoor een tijdloze en elegante ambiance wordt gecreëerd.
Afmetingen stroken

Breedte: 22,86 mm

Lengte: 121,92 mm

Toplaag: 0,55 mm

Dikte van de strook: 2,50 mm

Deze precieze afmetingen zorgen voor een nauwkeurige en evenwichtige installatie die de levensduur van uw vloer maximaliseert.

Werkwijze

Bij Hemi Woonadvies streven we ernaar om uw visie voor uw huis werkelijkheid te laten worden.

Wij komen vrijblijvend bij u aan huis, geven een stuk advies en meten de desgewenste ramen of vloeren in. Hierna krijgt u een offerte op maat waar geen enkele kosten aan verbonden zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en samen met ons te kijken naar de mogelijkheden.

06-14553005