Horren

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staat Hemi Woonadvies bekend om vakmanschap en kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw huis te voorzien van de perfecte horren.

Altijd genieten van frisse lucht

Wilt u altijd kunnen genieten van frisse lucht? Dat kan met de horren van Hemi Woonadvies. Na een warme zomerdag, wanneer de temperatuur buiten daalt, is er niets fijner dan uw huis te laten luchten met koele lucht. Helaas kunnen insecten dan uw huis binnendringen, met alle gevolgen van dien. Onze horren zorgen ervoor dat u kunt genieten van de frisse lucht zonder last te hebben van ongedierte.

De voordelen van een hor

Onze horren houden op een diervriendelijke manier insecten tegen, waardoor u geen last heeft van ongewenste gasten in uw woning. Maar een hor biedt nog meer voordelen.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Hemi Woonadvies vinden we kwaliteit van essentieel belang. Onze horren zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een lange levensduur en het frame is gemaakt van stevig aluminium, waardoor de hor bijna onverwoestbaar is.

Op maat gemaakt

We werken met professionele systemen die u volledig kunt afstemmen op uw wensen. Bij Hemi Woonadvies bestelt u horren op maat en u heeft keuze uit een ruim assortiment aan kleuren. Op deze manier sluit de hor perfect aan bij uw woning. We bieden zowel hordeuren als inzethorren voor ramen.

Eenvoudige montage

Wij monteren de horren voor u. Daarna kunt u de horren heel eenvoudig zelf plaatsen. Dit is praktisch, omdat u horren alleen in de zomermaanden nodig heeft. In de overige maanden kunnen de horren worden opgeborgen, waardoor ze schoon blijven en langer meegaan.

De beste keus voor comfort

Met de horren van Hemi Woonadvies kunt u de hele zomer genieten van een fris en goed geventileerd huis, zonder zorgen over ongedierte. Op deze manier kunt u in alle comfort leven.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw ideale horren bij Hemi Woonadvies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!