Houten Jaloezieën

Onze houten jaloezieën vormen de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Ze voegen een natuurlijke elegantie toe aan elke ruimte, terwijl ze tegelijkertijd lichtregulatie en privacy bieden. We bieden een breed scala aan breedtes van lamellen aan, variërend van 35, 50, 65, 75 & 90 mm, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte pasvorm voor uw raam te kiezen.

Wat ons assortiment houten jaloezieën echt onderscheidt, is de diversiteit aan houtsoorten die we aanbieden. Van klassiek hout tot het duurzame en moderne bamboe, we hebben voor elk esthetisch verlangen en elke levensstijl een optie beschikbaar. Deze variëteit stelt u in staat om uw interieur tot in de kleinste details aan te passen en een ruimte te creëren waar u naar opzoek bent.

Bij Hemi Woonadvies beperken we ons niet alleen tot het leveren van prachtige producten. We bieden ook professionele installatie aan om ervoor te zorgen dat uw keuze perfect wordt geïntegreerd in uw leefruimte. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies over het kiezen van de juiste houtsoort en lamelbreedte tot een zorgvuldige en nauwkeurige installatie.

Werkwijze

Bij Hemi Woonadvies streven we ernaar om uw visie voor uw huis werkelijkheid te laten worden.

Wij komen vrijblijvend bij u aan huis, geven een stuk advies en meten de desgewenste ramen of vloeren in. Hierna krijgt u een offerte op maat waar geen enkele kosten aan verbonden zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en samen met ons te kijken naar de mogelijkheden.
06-14553005