Plissehor voor deuren

Bij Hemi Woonadvies introduceren wij onze plisséhor voor deuren, een verfijnde oplossing om ongewenste insecten buiten te houden zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw woning. Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van deze hoogwaardige hordeuren.

Wat is een plisséhor voor deuren?
Een plisséhor voor deuren is een ingenieus ontworpen hor die uw huis beschermt tegen insecten terwijl u geniet van de frisse lucht. Deze hordeur combineert gevouwen gaas met sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame voor optimale prestaties.
Handig en doelgericht
Onze plisséhor voor deuren is de ideale oplossing om uw huis insectenvrij te houden, terwijl u geniet van een onbelemmerde toegang tot uw buitenruimte. Of uw deuren nu naar binnen of naar buiten draaien, of het nu om enkele deuren, dubbele openslaande deuren of schuifpuien gaat, deze hordeur past perfect.
Stoffen, kleuren en eigenschappen
Onze plisséhorren zijn vervaardigd met oog voor detail. Het zwarte of grijze geplisseerde horgaas past naadloos bij elk interieurontwerp en biedt lichte zonwering. Het gaas is duurzaam en bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van insectenbeten.
Een verfijnde uitstraling
De plisséhor voor deuren biedt niet alleen bescherming maar ook een elegante uitstraling aan uw interieur. Het aluminium frame is slank en onopvallend, en de zeer platte ondergeleiding zorgt voor een moeiteloze doorgang naar uw tuin of terras.
Toepasbaar op diverse afmetingen
Of u nu een standaard deur heeft of een grotere opening, onze plisséhorren zijn geschikt voor zowel brede als hoge afmetingen. U kunt erop vertrouwen dat deze hordeur perfect in uw ruimte past.

Bij Hemi Woonadvies streven we naar perfectie in elk aspect van onze producten. Met onze plisséhor voor deuren combineert u elegantie, functionaliteit en comfort, terwijl u geniet van een insectenvrije omgeving.

Werkwijze
Bij Hemi Woonadvies streven we ernaar om uw visie voor uw huis werkelijkheid te laten worden.

Wij komen vrijblijvend bij u aan huis, geven een stuk advies en meten de desgewenste ramen of vloeren in. Hierna krijgt u een offerte op maat waar geen enkele kosten aan verbonden zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en samen met ons te kijken naar de mogelijkheden.

06-14553005