Rolhor

Bij Hemi Woonadvies introduceren wij onze plisséhorren voor deuren, een geraffineerde oplossing om ongewenste insecten buiten te houden, zonder concessies te doen aan de uitstraling van uw woning. Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van deze hoogwaardige hordeuren.

Wat zijn plisséhorren voor deuren?
Plisséhorren voor deuren zijn ingenieus ontworpen hordeuren die uw huis beschermen tegen insecten, terwijl u geniet van de frisse lucht. De gevouwen gaasconstructie, gecombineerd met een duurzaam aluminium frame en geleiders, zorgt voor een naadloze werking en een moderne uitstraling.
Handig en doelgericht
Onze plisséhorren voor deuren bieden een elegante oplossing om uw huis insectenvrij te houden, terwijl u ongehinderd kunt genieten van een open deur. Of uw deur nu naar binnen of naar buiten draait, deze hor past perfect en laat zich soepel bedienen.
Stoffen, kleuren en eigenschappen
Het geplisseerde horgaas is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch verantwoorde keuze. Het is beschikbaar in een scala aan kleuren die naadloos aansluiten bij uw interieur. Het gaas is duurzaam en bestand tegen de dagelijkse uitdagingen van insectenbeten.
Duurzaamheid
Na montage blijven onze rolhorren duurzaam functioneren, dankzij de hoge kwaliteit van de aluminium cassette en geleiders. Standaard zijn onze rolhorren uitgerust met een softclose terugloopmechaniek, wat ervoor zorgt dat het gaas rustig en geruisloos terugrolt in de cassette.
Een tijdloze uitstraling
Onze plisséhorren voor deuren voegen niet alleen functionaliteit toe, maar ook een moderne en stijlvolle uitstraling aan uw interieur. Het slanke aluminium frame en het strakke gaas geven een eigentijdse touch aan uw deuropening.

Bij Hemi Woonadvies streven we naar perfectie in elk aspect van onze producten. Met onze plisséhorren voor deuren geniet u van een harmonieuze mix van functionaliteit en design.