Inzethor

Bij Hemi Woonadvies presenteren wij met trots onze inzethorren, een innovatieve oplossing om uw woning te beschermen tegen ongewenste insecten, zonder gedoe of ingrijpende installatie. Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van deze hoogwaardige horren.

Wat is een inzethor?
Een inzethor is een slim ontworpen hor die eenvoudig in het raamkozijn geplaatst wordt. Dit ingenieuze ontwerp maakt het mogelijk om insecten buiten te houden terwijl u geniet van frisse lucht en natuurlijk licht.
Handig en doelgericht
Een inzethor is de perfecte oplossing om uw huis vrij te houden van muggen, vliegen en andere insecten. Het biedt een onopvallende en stijlvolle barrière die de frisse lucht binnenlaat en insecten buiten houdt.
Stoffen, kleuren en eigenschappen
Onze inzethorren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en beschikbaar in diverse kleuren die harmonieus kunnen aansluiten bij uw interieur. Het duurzame gaas gaat lang mee en biedt uitstekende bescherming tegen insecten.
Eenvoudig te plaatsen zonder boren of schroeven
De inzethor blijft stevig op zijn plek dankzij een handig klemveertje, ongeacht of het raam open of dicht is. Dit betekent dat u geen gaten hoeft te boren of te schroeven in uw kozijn of houtwerk, waardoor de inzethor een niet-ingrijpende en praktische oplossing is.
Een verfijnde uitstraling
Onze inzethorren zijn ontworpen met oog voor detail. De dunne flens zorgt ervoor dat de hor elegant en naadloos tussen het raam en het kozijn wordt geklemd, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw interieur.

Bij Hemi Woonadvies streven we naar perfectie in elk aspect van onze producten. Met onze inzethorren kunt u genieten van een insectenvrije omgeving zonder in te leveren op stijl of comfort.

Werkwijze
Bij Hemi Woonadvies streven we ernaar om uw visie voor uw huis werkelijkheid te laten worden.

Wij komen vrijblijvend bij u aan huis, geven een stuk advies en meten de desgewenste ramen of vloeren in. Hierna krijgt u een offerte op maat waar geen enkele kosten aan verbonden zijn.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en samen met ons te kijken naar de mogelijkheden.

06-14553005